Werkwijze

ChrisWeb hanteert een persoonlijke benadering.

Het gebruik van websites en internet is niet meer weg te denken uit de alledaagse werkelijkheid. Dat is een zegen voor veel mensen. Je kan met het grootste gemak informatie opzoeken, televisieuitzendingen terugzien, prijzen vergelijken en online inkopen doen.
Het is ook steeds gemakkelijker geworden om iets over jezelf kenbaar te maken. Hoe? Via twitter, facebook, linkedin of een blog of een eigen website? Hoe zorg je ervoor dat je dan ook gevonden wordt op het internet? Om op al deze vragen antwoorden te krijgen is naar mijn idee een persoonlijke benadering de beste.

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek (gratis) kijken we wat de wensen zijn ten aanzien van de online-oplossing. Wat is de sfeer van het bedrijf en welke sfeer hoort bij de persoon achter het bedrijf? Aan het einde van dit eerste gesprek is duidelijk wat ik voor de klant kan betekenen en worden er al of niet afspraken gemaakt.

Tijdens de ontwikkeling van de site betrek ik de klant met regelmaat bij het proces zodat de oplossing zo dicht als mogelijk bij de wensen van de klant blijft.